Welkom op de website van Fashiongoeroe.nl

Retourneren

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Om een bestelling te retourneren dien je de volgende stappen te volgen:

 1. Stuur een e-mail naar info@fashiongoeroe.nl om je retour aan te melden.
 2. Vermeld je bestelnummer (deze staat in je order bevestiging).
 3. Vermeld de reden van retour.
 4. Geef aan of je een andere maat wil of je geld terug.

Zodra we je e-mail hebben ontvangen sturen we je een mail met het retour adres. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retourzending ontvang je het aankoopbedrag minus verzendkosten op je rekening.

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. (met uitzondering van de producten waarbij nadrukkelijk vermeld is dat deze niet geretourneerd mogen worden) Dit bedenktermijn gaat in op de dag van bestelling van het product door de consument.
 2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
 3. De consument ontvangt het bedrag minus verzendkosten binnen 5 werkdagen op zijn rekening.
 4. Retouren dienen binnen 14 dagen aangemeld en verstuurd te zijn. 14 dagen na bestelling is er geen mogelijkheid meer tot retourneren.
 5. Sieraden kunnen i.v.m. hygiëne niet worden geruild of geretourneerd.
 6. Sale artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
 7. Badkleding kan i.v.m. hygiëne niet geruild of geretourneerd worden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]